Wie ben ik?

Mijn naam is Elena en in 2006 opende ik de deuren van mijn gelijknamige beautysalon voor gezichtsbehandelingen, massages en alles wat daarmee te maken heeft. Mijn uitgangspunt was én is: uw huid is kwetsbaar en kostbaar, dus als u de stap neemt om dit waardevolle goed in handen van een ander te geven, verdient u een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding.

Ik ben blij met mijn leeftijd en ik zou anderen ook graag leren hoe zij hun huid mooi kunnen houden en daarmee met trots naar buiten willen treden.


Werkwijze

Ik werk uitsluitend met gerenommeerde producten van het Franse merk Maria Galland en het Italiaanse merken NB uit Milaan en Garard’s. Mijn adviezen zijn gebaseerd op een up-to-date vakkennis, hightech apparatuur en natuurlijke producten. Mijn vakkennis houd ik bij door regelmatig trainingen en cursussen te volgen en daarom mag u hoge eisen stellen aan mijn behandelingen. Ik vind het zelfs een uitdaging om die te overtreffen zodat ik mijn passie voor meer dan honderd procent kan waarmaken, namelijk mensen (zowel dames als heren) een stralende en natuurlijke schoonheid geven.


Aanbod

U kunt bij mij terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen;
  • Huidverbetering;
  • Acne-behandelingen;
  • Definitief ontharen (IPL behandeling);
  • Brazilian/Boyzilian Wax;
  • Nagelstyling en manicure;
  • Diverse massages;
  • Paraffinebaden.

Natural Bio Lifting

Een van mijn specialisaties is natural bio lifting. Bij deze behandelwijze wordt géén gebruik wordt gemaakt van chirurgische ingrepen maar ondergaat uw gezicht een verjongingskuur met manuele technieken in combinatie met bindweefselmassage. Ik deed daarvoor een opleiding aan het Natural Biolifting Centrum in Milaan van Dr. Joanna Makinova.  Zij is een wereldwijd erkend en gelauwerd expert op het gebied van natuurlijke behandelingen en heeft verschillende methodes van manuele gezichts- en lichaamssculptuur ontwikkeld. Met deze expertise stel ik u in staat om uw schoonheid terug te krijgen en vast te houden zodat u met een smile en een minimum aan rimpels door het leven blijft gaan.


Locatie

Beautysalon Elena is gevestigd op een prachtige en ruime plek –  Boerderijenpad 23, 8044BB , Zwolle, vlak bij de stadsgracht op slechts tien minuten loopafstand van het centrum. U kunt voor de deur te parkeren maar ook met het openbaar vervoer kunt u mijn salon uitstekend bereiken. 

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon!

KvK nr.: 05080734