Gezichtsbehandelingen


Kennismaking Behandelingen

Oppervlaktereiniging, huidanalyse, comedonen en/of milia verwijderen, wenkbrauwen epileren, dieptereiniging, gezichtsmasker op maat (in overleg), serum, dag- of nachtverzorging. 

45 minuten € 55,50

De samenstelling van de behandeling is als volgt:

 • Het reinigen van het gelaat
 • Vapozone (om de poriën te openen en talgvet zacht te maken)
 • Verwijderen van mee-eters en milia (gerstenkorrel)
 • Verzorgende crème

Klassieke gezichtsbehandeling

Naast de vele soorten gezichtsbehandeling die Elena Beauty aan biedt, kunt u er ook voor kiezen om de klassieke gezichtsbehandeling te ondergaan. Deze gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen van de huid.

U kunt al een mooie huid hebben, maar toch last hebben van mee-eters of gerstenkorrel.
In dit geval is de klassieke gezichtsbehandeling van harte aan te bevelen.

70 minuten € 76,50

De samenstelling van de behandeling is als volgt:

 • Het reinigen van het gelaat
 • Huidanalyse
 • Scrubben/ peeling (verwijderen van dode huidcellen)
 • Vapozone (om de poriën te openen en talgvet zacht te maken)
 • Verwijderen van mee-eters en milia (gerstenkorrel)
 • Aanbrengen van een masker
 • Gezicht-, nek- en decolleté massage
 • Ter afsluiting een weldadige dag- en oog crème

Maria Galland Uitgebreide Behandelingen


UITGEBREIDE BEHANDELING

VERKWIKT ONMIDDELLIJK VERMOEIDE HUID, HELPT DE EERSTE TEKENEN VAN VEROUDERING TE MINIMALISEREN EN ZORGT VOOR EEN JEUGDIGE GLOW.

Even werkzaam als een goede nachtrust, in slechts 75 min € 86,50

Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van  onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

 • Werkt stimulerend
 • Minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
 • Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
 • Kick vol energie en frisheid

LIFT EXPERT

De verstevigende gezichtsbehandeling Lift Expert, met liftingeffect en dieptewerking, zorgt voor een direct voelbaar en zichtbaar resultaat.

75 min € 110,00

90 minuten € 125,00

In slechts 60 minuten tijd wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden er rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd. Na een grondige reiniging volgeDe verstevigende gezichtsbehandeling Soin Profilift, met liftingeffect en dieptewerking, zorgt voor een direct voelbaar en zichtbaar resultaat. In slechts 60 minuten tijd wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden er rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd. Na een grondige reiniging volgen er professionele gezichtsmassages. Door het toepassen van oosterse massagegrepen met een dieptewerkend bindweefselmassage wordt de huid gevitaliseert en verstevigt en kunnen de werkstoffen dieper in de huid doordringen. In de huid werken ze verlies van stevigheid tegen. De gelaatscontouren worden strakker en het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.n er professionele gezichtsmassages. Door het toepassen van oosterse massagegrepen met een dieptewerkend bindweefselmassage wordt de huid gevitaliseert en verstevigt en kunnen de werkstoffen dieper in de huid doordringen. In de huid werken ze verlies van stevigheid tegen. De gelaatscontouren worden strakker en het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.


SOIN MILLE LUMIÈRE

ONZE KOSTBAARSTE BEHANDELING, MET LUXE TEXTUREN EN INGREDIËNTEN, BIEDT DE ULTIEME, HOOGSTE GRAAD VAN ANTI-AGINGEFFECTEN MET EEN ONVERGELIJKBAAR STRALENDE HUID.

Deze premium behandeling gebruikt twee maskers voor een onvergelijkbare uitstraling en een verstevigend anti-agingeffect. Dankzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. Voel de luxe texturen die ontstaan door de combinatie van de kostbaarste ingrediënten.

90 min € 135,00

Onvergelijkbaar anti-aging- en stralend effect

 • Zeer regenerende, verstevigende en verzorgende ingrediënten
 • Laat lijntjes en rimpels vervagen
 • Twee maskers gecombineerd voor een ultiem resultaat

LIFTING ABSOLUE JEUNESSE

EEN 100% MANUELE LIFTENDE BEHANDELING DIE BEWEZEN EN DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN BIEDT IN 75 MINUTEN.

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.

75 min € 95,00

 • Een 100% manuele massage
 • Vollere, stevigere huid, minder rimpels & gedefinieerde contouren
 • Aandacht voor de voornaamste probleemzones

HYDRA’GLOBAL

VERFRIST, ACTIVEERT EN ZORGT VOOR EEN INTENSE TOEVOER VAN STERK GECONCENTREERD VOCHT.

Dit verfrissend en revitaliserend algenmasker hydrateert de huid op een intense manier. Vochtarme huid die bijzonder ongemakkelijk aanvoelt en snakt naar vocht, zal veel hulp hebben van deze langdurige toevoer van sterk geconcentreerd vocht. Deze behandeling is niet alleen verfrissend, maar geeft de huid ook een energieboost. Geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor huidtypes die trekkerig aanvoelen en een vochtgebrek hebben.

90 min 110,00

 • Verfrissend algenmasker
 • Sterk geconcentreerde vochttoevoer
 • Energieboost voor de huid
 • 60 min.SOIN MASQUE MODELANT YEUX

MAAKT DE GEVOELIGE HUID ROND JE OGEN STEVIGER EN HELPT OM FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS GLAD TE MAKEN.

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

90 min € 115,00

 • Speciale oogbehandeling
 • Maakt de gevoelige huid rond de ogen steviger
 • Laat fijne lijntjes en rimpels vervagen


Peelings


D-TOX PEAU NEUVE

STATE-OF-THE-ART-BEHANDELING D-TOX PEAU NEUVE.

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 70 minuten.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. 
Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

70 min € 75,00

 • De huid lijkt stralender: 100%
 • Onvolkomenheden lijken verminderd: 100%
 • De huid voelt zuiverder: 100%
 • De huid voelt ontgift: 100%*

Recreage by Gerard

HET EERSTE GELAAT PROGRAMMA MET RESURFACING EFFECT EN EPIGENETISCHE WERKING

De Gerard’s laboratoria hebben Recreage Multi-Acid Complex ontwikkeld, een innovatief super perfectionerend programma dat geniet van de regenererende eigenschappen van alpha-hydroxy zuren en de ultieme epigenetische technologie om het algehele uiterlijk van de huid te veranderen, haar te helpen haar ideale pracht te herstellen. Het resurfacing effect van de behandeling wordt bevorderd door het Triple Acid Peel Complex, die gecombineerd is met Glycol Zuur om een intens peelende, gladmakende en verhelderende actie uit te voeren, de huid textuur corrigerend en de oppervlakkige vernieuwing van het epidermis bevorderend.

De ster van de formule is het exclusieve RNAgeTM, een kostbaar epigenetisch actief ingrediënt die de aanmaak van jeugd proteïnen stimuleert, voor complete en nog nooit geziene huidvernieuwing.

In enkel 4 sessies, samen met de her-texturiserende actie van de onderhoudscrème, inbegrepen in de professionele doos, herstelt het gelaat haar natuurlijke compactheid en stralendheid, de huidtint wordt uniformer, de textuur is gladgemaakt, dyschromie en acne littekens zijn verminderd, poriën zijn verfijnd.

ZICHTBAAR VERNIEUWD EN GEREGENEREERD, DE HUID ONTVANGT EEN NIEUWE GLANS EN WORDT
UITZONDERLIJK BESTAND TEGEN SCHADES VEROORZAAKT DOOR CHRONO EN FOTO-VEROUDERING *

€ 75,00