Wat is Brazilian Wax

De Brazilian Wax komt, zoals de naam al zegt, uit Brazilië, bij een Brazilian Wax (voor de dames) worden alle haren op de schaamstreek verwijderd, van de venusheuvel tot en met de anus. Voor de dames wordt dit een Brazilian Wax genoemd. Voor de heren heet het een Boyzilian Wax, en worden alle haren van de schaamstreek, penis, scrotum, perineum (bilnaad) en rond de anus verwijderd.

Naast een geheel eigen speciale methode werkt beautysalon Elena ook met een professionele wax (RicaWax). Deze wordt slechts één keer op de desbetreffende plaats aangebracht, om vervolgens alle wax in één keer eraf te trekken.


De verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende modellen mogelijk, bij beautysalon Elena wordt er samen met u (uiteraard voor dat de behandeling begint) deze verschillende mogelijkheden doorgenomen en kunt u aangeven welke haren u weg wilt hebben of welke juist niet. Onderaan deze pagina kunt u enkele (vrouwelijke) voorbeelden zien… 


Haarlengte

Een ideale lengte van het haar is vanaf 0,7 centimeter, mocht je een afspraak gepland hebben en hierover toch twijfelen en/of een ander vragen hebben, bel me gerust.


Resultaat Brazilian/Boyzilian Wax

De haren blijven na een Wax ongeveer 4 weken weg, de haren die terugkomen zijn een stuk zachter en voelen dus een stuk minder stoppelachtig aan dan na een normale scheerbeurt. Hoe vaker u zich laat waxen, hoe langer de haartjes weg blijven.


Adviezen

Heb je vragen of wil je toch nog iets meer informatie, kom gerust langs om de vele mogelijkheden te bespreken.