Mesotherapie is een ‘anti-verouderings’ behandeling die uw huid in een betere conditie brengt waardoor deze weer zal stralen. De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn uw gezicht, hals, buik, benen en dijen.

Begint u met mesotherapie op jonge(re) leeftijd dan behoudt u langer een fris en jeugdig uiterlijk en blijft uw huid veerkrachtig. Heeft u echter al last van cellulitis, plaatselijke vetophopingen, fijne rimpels en/of een droge/ruwe huid, dan kan mesotherapie u een grote dienst bewijzen.

Ongeveer acht tot tien behandelingen kunnen de klok van uw huid met jaren terugdraaien.

De behandeling bestaat uit het inspuiten van actieve stoffen, vlak onder de huid. Dit is een combinatie van hyaluronzuur, vitamines, minerale zouten, coënzymen en nucleïnezuren. De combinatie waarin de stoffen gebruikt worden is zodanig uitgekozen zodat deze uw huid kracht geeft om zichzelf te vernieuwen en te verjongen.

De behandeling wordt uitgevoerd d.m.v. een injectie, met een naaldje van slechts 0,3 mm. Dit voelt u nauwelijks en mocht u er achteraf last van hebben dan kan de huid verdoofd worden met een crème.