Wil jij je professioneel laten waxen in Zwolle?

Waxen in Zwolle doen wij in onze beautysalon voor zowel vrouwen als mannen. De Brazilian Wax is voor vrouwen, waarbij haar op- en rond de schaamstreek wordt verwijdert, maar ook op de bilstreek en rond de anus. De Brazilian Wax is momenteel razendpopulair. Wij zien dan ook steeds meer vrouwen in onze beautysalon die wij een Brazilian Wax geven. De behandeling voor mannen heet Boyzilian Wax en net als bij het waxen voor vrouwen wordt het haar op- en rond de schaamstreek en de bilstreek en anus verwijdert. Na de waxbeurt is je huid zo zacht en glad als een babyhuidje. Neem je ook bij ons een bindweefselmassage in Zwolle? Dat is wel de optimale verwenmethode voor je huid.

Waarom is waxen in Zwolle een aanrader?

Wil jij je laten waxen in Zwolle? Het kan zijn dat je het nog nooit hebt gedaan. Als je je al regelmatig laat waxen in Zwolle dan weet je hoe fijn het is vergeleken met scheren. De behandeling hoeft niet heel pijnlijk te zijn. Met name de eerste keer dat je gaat waxen kan de huid wat gevoelig aanvoelen na de behandeling, maar dit trekt heel snel weer weg. Wij werken met fijne verzorgende producten die een verzachtende werking hebben voor je huid. Na het waxen wordt de behandelde huid daarmee ingesmeerd zodat je geen last krijgt van een droge huid en huidirritatie. Je huid blijft dan lekker lang glad en zacht aanvoelen. De haartjes komen na ongeveer 4 weken pas weer terug. Ook wanneer je kiest voor het verwijderen van haargroei met onze laser in Zwolle blijft het haar langer weg dan wanneer je het scheert. Het haar dat terug groeit is altijd stukken zachter en dunner dan na het scheren.

Waxen Zwolle

Het fijne van je laten waxen in Zwolle door een beauty specialist

Houd jij er ook van om behandelt te worden door een beauty specialist? De aanwezigheid van haren kan allemaal vervelende dingen met zich meebrengen. Je kan last krijgen van jeuk en het ziet er ook gewoon een stuk fraaier uit als je lekker bent gewaxt. Daarnaast verdien je het om jezelf en je huid te laten verwennen. Een goede verzorgde huid laat je lekker in je vel zitten. Na het waxen in Zwolle voel jij je weer helemaal fris. Meteen wanneer je binnenkomt laten we jou op je gemak voelen. In onze rustgevende omgeving kom jij weer helemaal bij. Maak nu je afspraak en ervaar meteen een zachte en tedere huid.