Nieuwsgierig naar het effect van Botox, maar wil je liever geen spuitjes in je gezicht?

Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Liftbehandeling en huidverbetering op hoog niveau

Natural Facial Biolifting is de nieuwste behandeling van Dr. Joanna Hakimova; een behandeling die gelijkwaardig is aan een botoxbehandeling. De Biolifting behandeling bevat een combinatie van verschillende technieken, zoals metabolische massage, bioenergetische methoden en dat in combinatie met de professionele gezichtsproducten van de NBL lijn. De behandeling maakt huidverjonging op hoog niveau mogelijk.

Direct resultaat vanaf de eerste behandeling:

  • Verbetert de huidstructuur: activeert het proces van biologische verjonging, op cellulair niveau
  • Stimuleert de productie van collageen en elastine: de eiwitten in je spieren en bindweefsel die essentieel zijn voor een stevige elastische huid
  • Effectief bij ieder huidtype en op elke leeftijd
  • Geen bijwerkingen

Afhankelijk van de conditie van je huid bekijk ik hoeveel en welk type behandelingen je nodig hebt voor een optimaal resultaat.

Voor een langdurig resultaat is het belangrijk dat deze behandeling als onderhoud ongeveer om de 5 á 6 weken herhaalt. Tijdens de behandelingen zal ik je ook verschillende massagetechnieken uitleggen voor hoe je het best je dag en nacht crème kunt aanbrengen. Op deze manier help je het proces tegen huidverslapping en veroudering te vertragen.